Steam Winter Sale 2018

28.12.2018 kl. 14:41

Nu är det rea på Steam så därför tog jag och klickade runt en stund och hittade tre spel jag vill testa. Två av dem hör till Life is Strange-serien och ett är ett helt annat spel. 

bildkälla
Jag har länge haft Life is Strange Before the Storm på min wishlist och nu när jag ändå tänkte köpa något annat så passade jag på. Den här delen av spelet kretsar kring Chloe, Max bästa vän som även var en stor del av det tidigare spelet. Om jag förstått det rätt så utspelar sig Before the Storm innan det ursprungliga Life is Strange och man får veta mer om Chloes liv och hennes vänskap med Rachel, flickan vars försvinnande återförenade Max och Chloe. 

bildkälla
Sen köpte jag även Life is Strange 2 som är en fristående berättelse i Life is Strange-serien. Spelet kretsar kring två bröder som rymmer hemifrån för att dölja att de har övernaturliga krafter. Jag visste inte  att det här spelet fanns, så när jag hittade det bland mina rekommendationer blev jag överlycklig. Hittills har endast del ett blivit släppt, nästa del släpps i januari.

bildkälla
Det sista spelet jag köpte heter Last Day of June. Spelet såg superfint och gulligt ut så det hamnade i korgen direkt. Det handlar om kärlek och hur det är att förlora den. Spelet följer Carls sorg och bearbetning av sorgen efter att hans fru, June, dött i en bilolycka. Han försöker med hjälp av sina minnen lösa olika pussel för att försöka förhindra det som leder till Junes död. 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆