Motivationen tryter

13.11.2018 kl. 01:31

Skevt cover jag gjorde till mitt arbete på NaNoWriMo.

Jag försöker delta i NaNoWriMo i år. Det går sådär. Jag vet att jag inte kommer komma upp i 50 000 ord, så jag försöker fokusera på två olika noveller som jag eventuellt tänkt sända in som bidrag  till olika tävlingar. Den ena är så gott som klar och kräver bara lite mer detaljer och finslipningar, medan den andra går lite trögare. Så länge jag får den klar och får göra den som jag vill och som jag såg framför mig när jag kom på idén kommer den att bli bra.

Jag skriver främst för mig själv nu, för att jag ska utvecklas i mitt kreativa skrivande. I skrivgruppen jag är en del av får jag bra feedback på de texter jag läser upp efter övningarna vi gör och det sporrar mig till att skriva mer. Motivationen är dock svår att hålla fast, det är lite som att försöka få loss en fisk av en krok, det är halt och slemmigt och bäst som det är flyger den iväg genom luften och landar långt borta. I kväll har jag ändå fått en sida skriven på den ena novellen, samtidigt som jag skrivit en essä och en inlämningsuppgift. Det gäller att balansera drömmar och måsten, annars blir en tokig alltså.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆