Någon slags rubrik

31.10.2018 kl. 23:45

Här har det  ekat tomt ett bra tag. Jag har inte haft någon som helst motivation att faktiskt publicera något jag skrivit fastän jag kommit på mig själv med att författa ihop inlägg under tiden bloggen stått tom.

Vad har jag gjort sedan senast då? Jo, jag har varit hemma i Österbotten under sommaren, jobbat och festat och vad man nu gör när man är hemma som 22-åring. När jag for tillbaka till Åbo nu i höst gick det till en början helt bra, jag orkade gå på föreläsningar utan att egentligen gnälla så värst mycket. I slutet av september/början av oktober fick jag dock en släng av depressiva tankar och började spendera allt mer tid i sängen. Flera dagar har helt spenderats i sängen med fördragna gardiner. 

Jag gick också med i en skrivgrupp vilket känns otroligt kul, jag har ju som så många andra författardrömmar och fantiserar om att någon gång ge ut en roman. Just nu har jag ett par projekt på gång som jag hoppas jag faktiskt kommer avsluta. Ikväll har jag spenderat cirka fyra timmar med att skriva en novell som jag hoppas jag faktiskt blir riktigt nöjd med och kanske gör någonting mer med i framtiden. 

Nu hoppas jag bara att den lilla motivation jag har för både studier och annat håller i sig. Jag orkar inte må dåligt och slänga bort värdefull tid.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆