Återfunnen kärlek

02.08.2017 kl. 23:16


(källa)
Jag har äntligen hittat den igen. Läslusten. Efter att den under en lång tid lyst med sin frånvaro, så har jag till slut funnit den igen.

Jag må studera litteraturvetenskap, men i och med att jag är lika lat (om inte latare) än Garfield, så har min fritidsläsning fått lida.

Nu har jag dock återigen fått upp ögonen för ordens konst. Jag har hittills plöjt igenom Pet Sematary av Stephen King, Det handlar om dig av Sandra Beijer och även påbörjat ett flertal andra böcker.
Några böcker jag fortfarande inte hunnit läsa är Watership Down och Allt som blir kvar.

Jag har börjat läsa om The Great Gatsby, den ligger mig varmt om hjärtat, den är så fin och samtidigt så mörk. Gatsbys kärlek är så tragisk men ack så vacker.
Men, just nu ligger den på bottnen av min tygkasse pga att jag prioriterade Pet Sematary - som faktiskt fick min skräckälskande puls att öka. 

Sommaren har hittills varit rätt så tuff på mig psykiskt, så att jag börjat läsa igen känns skönt och som en tröst när jag bara vill ligga i sängen och inte röra på mig alls. Precis som det ska vara.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆