Buzz Buzz, Bitches. Kisses, A.

22.01.2017 kl. 22:28

//Det här inlägget har legat på min drive sedan december, så jag kände att det var dags att slänga upp det på bloggen.//

Äntligen har Episode Interactive släpp ett nytt spel. Nu kan man inte bara spela Mean Girls och spelen om Demi Lovato, nu har de gjort en story baserad på Pretty Little Liars också!

 

Spelet börjar med att du flyttat från Riverbank till Rosewood på grund av en mörk hemlighet. Väl inflyttad i Rosewood träffar du Alison DiLaurentis som tar med dig hem till Spencer Hastings för att fira Labor Day. Detta event är säkert bekant för de flesta; det är under denna kväll som Alison försvinner.
 

Spelet följer så gott som till punkt och pricka pilot-avsnittet, men senare in i storyn börjar små ändringar märkas, det krävs väl för att det ska passa in en ny karaktär och för att hålla spänningen uppe.
Man hinner inte spela länge innan telefoner börjar surra och röda A:n pryder skärmen om och om igen.

 

Grafiken i just den här storyn känns väldigt annorlunda och fräschare än tidigare. Karaktärerna ser dessutom väldigt välgjorda ut, precis som i Mean Girls Senior Year och Mean Girls Sorority Rush ser de nästan exakt ut som personerna de baserats på.  

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆