Spel jag vill testa

30.11.2016 kl. 21:27

källa
Until Dawn
 är ett survival horror-spel som går ut på att ett gäng ungdomar åker upp till en stuga i skogen för att övernatta (classic horror theme). När de väl bott in sig lite i stugan så blir de jagade av en psykopat och måste försöka överleva tills gryningen. Spelet fungerar lite som Life is strange, och man tar olika beslut som blir svårare och svårare vartefter handlingen fortskrider. Until Dawn finns dock endast på ps4, så det kan bli lite svårt. Jag känner en som har en ps4 som jag kan spela det på, men det känns lite onödigt att köpa ett spel till en konsol som inte ens är min.

källa
The Walking Dead är ett episodiskt äventyrsspel och det är baserat på serien The Walking Dead med bland annat Norman Reedus och Andrew Lincoln i huvudrollerna. Jag har nyligen börjat se på serien och är helt fast. Spelet skiljer sig dock från serien, eftersom att handlingen istället följer Lee Everett som försöker överleva tillsammans med en grupp och en liten flicka vid namnet Clementine. Istället för Rick, Daryl och Carl. Även i det här spelet ska man ta olika beslut för att gå vidare, man ska också använda sig av olika föremål som finns runt omkring en för att klara av de olika delarna i spelet.   

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆