Bon iver

10.11.2016 kl. 21:26

Idag började jag dagen med att söka efter en av knapparna till min kappa, den uppskattade inte mitt lager av fett på magen. Rude.

De två stressigaste veckorna jag haft hittills i höst är snart över och jag fick min första femma i en individuell uppgift.
Förutom skolarbeten har jag fullt upp med att titta på serier, de jag fokuserar mest på nu är The O.C., The Walking Dead och Twin Peaks.
Min mamma rekommenderade faktiskt Twin Peaks åt mig eftersom hon vet att jag älskar mordgåtor och allmänt mörka saker, hittills är jag väldigt fast i serien, mina favoriter är Agent Cooper och Audrey Horne. Jag har bara två avsnitt kvar på första säsongen nu. 
Jag hörde förresten att det snart kommer en ny säsong som utspelar sig 25 år senare - stämmer det?  

För övrigt är det väldigt mysigt med snö, särskilt medan man dricker glögg. Det skulle dock få vara varmare, eller så måste jag helt enkelt trotsa min inre tonårsrebell och stänga jackan, fast då kanske fler knappar flyger dit pepparn växer..

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

My ambition is handicapped by laziness.

| Isabelle | 22 | Litteraturvetenskap |

En filmbesatt österbottning som studerar litteraturvetenskap i Åbo.

Jag drömmer om att studera filmvetenskap, bli författare och komiker.
Det sistnämnda kan tas med en nypa salt eftersom det aldrig kommer hända.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.