Lyckan i att vara hemma

21.10.2016 kl. 10:52

källa

Jag är hemhemma över helgen och det känns så himla himla skönt. Det finns inget så befriande som att köra förbi skylten där det står Österbotten (okej, ibland känns det lika skönt när man kör åt andra hållet också, men ändå...). När man liksom märker hur platt allting blir och hur skogarna ser mer och mera bekanta ut, jag har fortfarande inte tagit in hur mycket tallskog det faktiskt finns i Finland, här hemma känns det som att det mest är gran(?). 

När jag kom hem hade mamma varit och handlat mat åt mig, jag har inte ätit kött på en och en halv månad, så hon hade ringt i förväg och frågat vad jag ville ha.
Pappa hade som vanligt köpt juice åt mig, två olika sorter. En av rätt märke, men fortfarande inte den rätta smaken. Jag är glad ändå, jag älskar att han försöker köpa rätt sort eftersom att han vet hur mycket jag tycker om juice. 

Sen så har vi ju Katten också, min egen lilla skitunge. Hon hatar i stort sett allt. Allt förutom gräddfil. Och mig. Ibland.

I helgen har jag tänkt fixa med lite skoluppgifter, åka till biblioteket och sen också kanske ta en krogrunda med lite vänner. 

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆