high five to the face

15.10.2016 kl. 02:18

Alla som har besökt en bar, eller nattklubb, känner troligtvis igen den otroligt klängiga personen som från en period under kvällen väljer att börja följa din umgängeskrets. Hen kommer börja kvällen som en helt trevlig individ, tills kvällens slut när denne utvecklat sig till en obehaglig vampyr som suger ur all feelis ur hela kvällen.  

Personen som nämnts ovan kan vara en bekant eller en helt okänd, oftast är personen väldigt berusad och detta leder oftast till oerhört obekväma situationer när man befinner sig på en bar eller en nattklubb.

Jag kan inte ens räkna hur många gånger jag har varit tvungen att börja med att säga till en person att sluta gnugga sig mot mig eller en av mina vänner på dansgolvet, eller att sluta klänga  vid baren. Alla mina försök leder alltid (med 90% säkerhet) till att jag innan kvällens slut har varit tvungen att fysiskt ta i denna person i axeln eller dylikt för att demonstrera hur oönskade deras närmanden är.

På sistone har jag övergått till ett system som går så här(ta gärna följe):

1. Säg till (högt)

2. Säg till högre, med en knuff

3. Repetera steg två men varna om vidare kontakt (ordningsvakter osv.)

4. Lägg hela din j-vla hand i hens fejs samtidigt som du knuffar bakåt. Om hen inte fattar vid det här laget så här hen antingen för full eller för kåt för att kunna befinna sig på en allmän plats - tillkalla vakter

Efter denna lista hoppas jag att ens en person skall kunna ha en okej kväll på en bar/pub/nattklubb.

Over and out,

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆