Fullt ös medvetslös

09.10.2016 kl. 20:16

Så här såg det ut när jag och Morgan stressade ihop en skylt till vår presentation för abiturienterna #Aforeffort

Nu i helgen har jag haft besök av en trevlig gosse, vi har bland annat fortsatt med att frossa i Blue Mountain State, ätit på Subway två gånger inom 24 timmar, druckit screwdrivers och hängt med abiturienter som varit i åbo på exkursion.

Igår var jag och hjälpte ÖN med ovannämnda exkursion och sitzade med massor av glada österbottningar. Jag drack och dansade som om det inte fanns någon morgondag, vilket jag insåg att inte var den bästa idén jag haft, när jag vaknade med en känsla av illamående och brutal törst. 
Minnen från gårkvällen spelades upp som en film och vissa av dem fick mig att vilja lägga kudden över ansiktet och skrika lite, bland annat när jag drogs med nerför en trappa av en abiturient och att jag stod med halva kroppen inne i kylen och åt pizza från översta hyllan när jag kom hem. I slutändan var det dock en sjukt rolig kväll, trots blåmärken och en baksmälla som fortfarande håller i sig. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆