Mensklig lista

04.10.2016 kl. 14:43

Känslan när du fick din första mens?
Jag föddes för tidigt så jag har alltid känt att jag har varit lite efter alla med det fysiska, så jag minns att det kändes jättekul. De första tre gångerna. 

Hur har du koll på din menscykel?
Eftersom att jag är lite för beroende av min mobil så använder jag en app som heter P tracker. Där kan man bland annat fylla i symptom och början och slutet på mensen så att den kan börja räkna ut en cykel. Den har funkat nästan felfritt hittills, gratis är den också.


Med vem pratar du om mens?
Med vem som helst, basically. Jag skäms inte över det. 

Har du nån gång blivit överrumplad av din mens?
Man har ju inte varit 100% beredd alla gånger, eller när den hoppat ett par dagar och överraskar en tidigare än väntat.

Den pinsammaste situationen din mens har utsatt dig för?
När jag panikslaget försökte hitta normala produkter i Paris för ett par år sedan, och var tvungen att prata franska med en ung kille på ett apotek för att han skulle kunna hjälpa mig. Kan dock lugnt säga att vi var lika obekväma båda två.

Hur ont gör din mens när det är som värst?

Ungefär så här.

Vad tycker du om din mens?
Den är väl helt okej. Jag är ärligt talat glad över att den finns, utan den skulle nog hypokondrikern i mig bryta ihop fullständigt.

Ditt bästa mensminne?
Jag måste nog säga alla gånger den varit så sjukt försenad och ändå bestämt sig för att komma 1. När man har skydd med i väskan 2. När den inte krockat med något roligt event 3. Och det Inte känts som att man haft en igelkott i livmodern

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆