The Bucket List

03.10.2016 kl. 22:19

källa

I helgen tog jag mig i kragen och såg en film jag funderat på länge, jag har undvikit den eftersom att jag varit bergsäker på att jag skulle gråta. Det gjorde jag fan också.

The Bucket List är en film från 2007 med Morgan Freeman och Jack Nicholson i huvudrollerna. 
Filmen handlar om hur Carter (Freeman) och Edward (Nicholson), två för varandra helt okända män, får beskedet att de har cancer. De läggs båda in på sjukhus där de blir tvungna att dela rum, när de båda får höra att de har mellan sex månader till ett år kvar så besluter de sig för att göra sin gemensamma bucket list till verklighet och tillsammans upptäcker de världen. 

källa
Morgan Freeman och Jack Nicholson är två skådespelare jag verkligen beundrar, de kan inte göra dåliga filmer.
Jag tror jag aldrig har tyckt att en film någon av dem gjort varit dålig. Så att se dem i samma film gjorde att The Bucket List helt enkelt inte kunde bli annat än bra. Jag tyckte om idén med filmen, den kändes mysig och samtidigt hjärtskärande - jag grät som sagt. 

Så vill du se en mysig men ändå sorglig film, ge The Bucket List en chans. Du kommer inte ångra dig.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆