Mysig helg

03.10.2016 kl. 22:03

I onsdags bestämde jag mig för att jag behövde en paus från all stress, så jag bokade en biljett till Ekenäs. På fredagen packade jag min ryggsäck och hoppade på tåget.

Nu har jag varit tillbaka i Åbo i ett par timmar och känner hur all stress åter igen flåsar mig i nacken som ett efterhängset fyllo under en barrunda.
 

Under min vistelse i Ekenäs hann jag bland annat med att titta på allt för mycket Blue Mountain State, briljera i beerpong och flip cup, äta tortillas med kikärtor istället för kött, dansa på Santa Fe och mysa. 

Jag märkte också att Netflix har fyllt på med skräckfilmer och annat som känns höstigt, jag hann bland annat titta på A Nightmare On Elmstreet och Friday the 13th. Jag har planerat att se igenom alla klassiker och alla mina favoritslashers, det ni, det är höst för mig. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆