Bridget Jones's Baby

18.09.2016 kl. 19:16

källa

Igår bestämde jag och Jon oss för att gå på bio, eftersom Bridget Jones's Baby gick så valde vi den - eller jag valde den, men sak samma. När vi kom dit fick vi presentpåsar med bl.a. choklad och olika erbjudanden.

 

Filmen handlar om Bridget Jones som nu är 43, fortfarande jobbar inom tv och kanske främst av allt fortfarande är singel. 
Två stora evenemang och ett antal veganska kondomer senare står hon inför ett av sina största dilemman någonsin. Den klumpiga, neurotiska Bridget vi alla känner och älskar kommer fram mer och mer ju längre handlingen fortskrider - men hon visar också mera mognad än i tidigare filmer. 

Humorn kändes fräschare och mer amerikansk(?) än tidigare i och med att Patrick Dempsey var med istället för Hugh Grant. Det var annorlunda men kändes ändå som något jag kunde leva med.
Alla inslag (förutom de gigantiska trosorna) av Bridget Jones fanns med, men filmen kändes trots det inte helt 100. Bridget Jones's Baby kändes inte som en renodlad uppföljare till de tidigare filmerna, jag accepterar dock det, det är ju en bra tid sen den andra filmen kom ut - det kan ju fan inte vara lätt att fortfarande pricka rätt på alla punkter efter ett så långt avbrott.

Både jag och Jon gillade filmen, jag skulle dock bara ge den 3,5 i och med att jag inte kände att den till 100% var Bridget Jones.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆