Left 4 Dead 2

18.08.2016 kl. 19:20

Left 4 Dead 2 är ett fps-spel från 2009 som utvecklats av Valve Corporation och finns tillgängligt för WIndows, Xbox 360, Linux och Mac.

 

Left 4 Dead 2 går ut på att man antingen ensam (med hjälp av bottar), eller med vänner försöker ta sig till säkerhet från ett saferoom till ett annat under en zombieapokalyps.

Man använder antingen basic-vapen, som typ pistoler och hagelgevär, eller så använder man melee-vapen, alltså typ katana, motorsåg och brännbollsträn för att oskadliggöra zombies.

 

I spelet finns det inte bara vanliga zombies som kommer mot dig och försöker ha ihjäl dig, utan det finns också special infected - som även förekom i första spelet: Witches (You have startled the witch!), Boomers, Smokers, Hunters, och Tanks.
Det finns även nya special infecteds för detta spel: Jockeys, Chargers och Spitters. De har alla olika egenskaper och ljud som gör det lättare att urskilja dem när de närmar sig.

Left 4 dead 2 har blivit ett av mina favoritspel och jag spelar det ofta med mina vänner medan jag är hemma i Malax. Spelet är jätteroligt att spela tillsammans med kompisar, då kan man ha på versus mode, då är hälften är infected och hälften är survivors, och i tur och ordning så försöker man hindra de överlevande från att ta sig genom banan.

Bilderna är inte de bästa, men det gick inte så bra att screenshotta när banan var så mörk.

☆☆☆☆.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆