Life Is Strange: Chrysalis

30.06.2016 kl. 17:39

Nu har jag testat del ett av fem i serien Life Is strange, det var nog ett av de bästa spel jag prövat. Spelet har utvecklats av Dontnod Entertainment och finns bl.a. på Steam. 

Life Is Strange är ett interaktivt drama där dina beslut i spelet påverkar hur berättelsen fortskrider. Det som gör spelet speciellt är att huvudkaraktären, Max, lär sig att hon kan spola tillbaka tiden och påverka framtiden. 

Eftersom jag endast har spelat en av delarna hittills så kan jag inte säga något om handlingen i de resterande avsnitten, men den första delen var sjukt bra. Jag känner redan en koppling till flera av karaktärerna. Jag tyckte också om det grafiska i spelet, det kändes som en blandning av Kingdom Hearts och The Sims. 

Om du tycker om indie-spel så rekommenderar jag verkligen Life Is Strange, det har dessutom fått sjukt bra feedback på spelets sida på Steam.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
bästa spelet! du kommer säkerligen gråta innan det är över.
Matilda30.06.16 kl. 23:15
Ett av mina absoluta favoritspel! Sån underbar stämning i både grafiken och soundtracket och storyn är så välskriven :)
Anna02.07.16 kl. 20:19

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆