Ja, jag borde väl vara glad

08.03.2016 kl. 00:26

Medan jag stod och pratade/dansade med en bekant på dansgolvet i lördags, så försökte en man i flera minuter ta kontakt med mig. Både genom att peta på mig, tafsa och ropa på mig. Tills sist när jag för kanske tionde gången sa att "nä, snälla sluta. Jag vill inte." -  då slog han mitt glas ur handen på mig, fräste "Du ska vara glad för att någon ens märker dig!" Och stampade iväg efter att slutligen ha knuffat mig i ryggen och nästan spottat på mig.

Förlåt, okända, fulla, man som vägrade acceptera att jag inte ville att du skulle röra i mig eller prata med mig eftersom du gjorde mig obekväm. Nästa gång jag blir lite smått sexuellt trakasserad lovar jag att bli glad och tacksam. Jävla idiot.

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Usch vilken obehaglig snubbe :
Sabina10.03.16 kl. 23:31

Somedays there's more pasta in my house than there's common sense.

| Isabelle | 23 | Litteraturvetenskap |

Studerar litteraturvetenskap i Åbo och drömmer om att flytta till Norrland. Skriver, tar powernaps och äter grönkålspasta.

Min blogg består främst av texter om film, serier och spel.
Ibland förekommer dock en och annan vardasskildring fylld av tragik och självömkan.

☆ - ☆☆☆☆☆